Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur du ändrar avgassystem på en 50CC Scooter

Byta avgassystem på en skoter med en 50 kubikcentimeter (cc) motorn är en bolt-on affären. Skotrar är små versioner av motorcyklar med upprätt sittplatser, gjorda med enkel montering och enkel reparation i åtanke. En 50 cc version är bland de erbjuds mindre skotrar. Som sådan innebär att dess tillhörande delar, inklusive avgassystem, är motsvarande lättare. Saker du behöver
Wrench in
Skruvmejslar
Motorcykel stativ
Latexhandskar
Visa fler instruktioner
1

Stäng av skotern motorn. Placera skoter upp på en motorcykel (eller skoter) står, med den nedre ramen vilar ovanpå stativet. Hjulen ska rotera fritt. Stativet ger en arbetsplattform och hjälpa dig att undvika ryggvärk. Ta på latexhandskar och en ansiktsmask för att absorbera koldamm avges under installationen.
2

Visa alla metallband som håller avgasröret till strukturen på 50 cc scooter. Placeringen och antalet band kommer att variera beroende på märke och modell av skoter. Det kommer att finnas minst tre. Ta bort alla bultar med en skiftnyckel eller power driver.
3

Tug försiktigt för att ta bort ljuddämparen. Stöd avgasröret med handen så att den lossnar jämnt med ljuddämparen. Den samlingsledningen, som vilar på toppen av själva motorn, kan få fastnat på ett konstruktionselement eller en radiator skoveln. Försiktigt arbete röret fram och tillbaka för att frigöra det.
4

Slip det nya avgassystemet på cykeln genom att först trä huvudet port på toppen av motorn. Placera remmarna över rören och trä bultarna för hand. Sätt i bultarna i bara tillräckligt så att remmarna kan stödja vikten av avgaserna, men dra inte åt dem. Skruva fast remmen närmast motorn först se rubriken sitter ordentligt på motorn. Sedan åt remmen närmast ljuddämparen. Slutligen, dra ner resten av banden i mitten
5

Ge avgaserna ett lätt tryck:. den ska inte vicka eller flytta. Om den gör det. Dra åt alla skruvar tills den sitter. Torka alla koldamm som har avsatts på skotern så att den inte grop färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70584.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.