Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man reparerar en Exhaust Weld

Spruckna avgas svetsar är inte ovanligt, ofta drastiska förändringar i temperatur - t.ex. när du startar och kör bilen efter att den har suttit, off, övernattning i uppfart på vintern - orsaken dåligt gjort avgaser svetsar att knäcka. Spruckna avgas svetsar tillåta giftiga avgaser komma in i passagerarutrymmet i bilen i stället ut genom avgasröret som de ska. Reparera svetsarna utan en svetsmaskin kräver ett starkt material med förmåga att expandera och kontrakt. Använda material som inte rekommenderas för hög värme applikationer kommer att leda till att materialet bryta sig fri från svetsen, och de läckande avgaser kommer att fortsätta att skriva in ditt fordon. Saker du behöver
Rostfri stålborste
våt trasa
Exhaust reparation spackel
SPACKEL
Visa fler instruktioner
1

Kör en rostfri stålborste över skadade avgas svetsen. Fortsätt att borsta avgaserna tills du tar bort all rost, smuts och fett från det skadade området.
2

Torka svetsen med en våt trasa.
3

Ansök avgas reparation spackel till den spruckna svetsen med en spackel. Se till att du täcker en yta som överträffar alla sidor om det skadade svetsen minst 1/2 tum. Skjut svetsen stadigt mot ytan av avgasröret för att binda spackel till metallen.
4

Släta ut reparations kitt genom att torka över kitt med den våta trasa.
5

Starta bilen. Låt bilen gå på tomgång i 10 till 15 minuter.
6

Låt avgassystemet reparation spackel torka över natten innan fordonet används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70496.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.