Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man installerar ett avgasrör

En motorns avgaser mångfaldiga vägar avgaser från motorn till bilens avgassystem. Utan grenröret, kan farliga avgaser når det inre av fordonet. Installation av avgasgrenröret är vanligen det sista steget av motorns installationsprocessen men installationen är också nödvändigt när ett avgasgrenrör packning ersätts. Tack och lov, installera ett avgasrör är en okomplicerad process. Saker du behöver
Packning skrapa
Momentnyckel
fordonsspecifikationen manuell
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att avgasgrenröret s parning yta är fri från gamla packningen insättningar att påbörja installationsprocessen. Gamla avgasgrenröret packningar lämnar sällan packning avlagringar, men om några insättningar finns de bör skrapas bort med en packning scrapper. En ny Grenrörspackning över fördelarens passytan
2

Place. Applicera inte packning sealer till denna packning.
3

Placera avgasgrenröret med sin packning mot den del av huvudet där grenröret fäster, sedan placera en bult avgasgrenröret genom ena änden av grenröret och in i huvudet. Vänd denna bult endast tills den börjar ta tag i trådarna i huvudet.
4

Infoga ytterligare grenrör bulten i den motsatta sidan av grenröret och vrid denna bult endast tills den börjar ta tag i trådarna inom huvudet.
5

in de återstående bultarna avgas grenrör genom grenröret och in i huvudet.
6

Dra varje avgasgrenrör bolt med erforderligt vridmoment specifikationerna med ett vridmoment skiftnyckel för att slutföra installationen. Se bilens specifikationer manual för detta moment inställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70258.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.