Hur man tar bort den Climate Control från en Del Sol

Automatisk klimatkontroll i en bil liknar en luftkonditionering enhet men mer sofistikerade. Det gör att föraren eller en passagerare för att styra bilens innertemperatur, och sedan bilens motor justerar luftflödet därefter. Omvänt styr en person luftflöde konditionering av luft genom justering av en ratt. Klimatanläggningen kan behöva tas bort av olika skäl, bland annat interiör bil problem såsom imma och motorkylning. Ta bort systemet från en Honda Del Sol kräver ett visst förfarande. Saker du behöver
Skruvmejsel
Ratchet skiftnyckel
Tänger
Honda Del Sol användarmanual
Toolkit (tillval)
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort mittkonsolen. Processen kan variera något beroende på bilens årsmodell. Avlägsna mugghållare med fjädrande clips. Nästa, ta bort askkoppen och center handskfacket. En skruvmejsel spärrnyckel och eventuellt tång kommer att behövas.
2

bort bilens radio. Hur man gör det kan variera med typen av stereo. Om stereon hålls på plats av monterade clips, våren monterade videoklipp med ett U-format verktyg. Det kan vara hemlagad eller köpt på en järnaffär. Om stereon är bult, ta bort bultar och skruvar med en skiftnyckel och skruvmejsel.
3

Koppla ur luften kabel mix kontroll från kupévärmare. Denna kabel har ett fåtal anslutningar områden. En är kabeln yttre hus, som är på den bakre vänstra sidan av panelen i en plastfilmen. Den andra anslutningen zonen är där kabeln ansluts till temperaturreglering spaken. Denna del är platt och metall.
4

Ta bort skruvarna på toppen av radion facket.
5

Koppla de andra elektriska apparater på klimatpanelen.

6

Avlägsna Del Sol panel klimatkontroll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/70013.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.