Hur man tar bort en radiator Från en Alero

Kylaren av Oldsmobile Alero ligger direkt bakom främre gallret och kan tas bort i ca 30 minuter. De plasttankar som används på Alero kan vara känsliga för sprickbildning i extrema väderförhållanden. Ibland kan radiatorn av Alero bli igensatta upp eller skadas till den grad att den behöver bytas ut. Du kan spara tid och pengar genom att ta bort kylaren själv. Saker du behöver
skruvnyckel
Drain Tänger pan
Skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lossa den negativa batterikabeln av Oldsmobile Alero från batteriet inlägg med en skiftnyckel. Ta kylarlocket från toppen av radiatorn, vilket är precis bakom Alero grill.
2

Ta bort locket från kylvätska överflödesbehållare på passagerarsidan i motorrummet. Lossa gummislangen från kylaren som leder till kylmediet överströmningstank.
3

Placera ett uppsamlingskärl under avtappningsventil i botten av radiatorn på passagerarsidan av motorn. Öppna dräneringsventil med en tång och låt kylaren tömmas helt.
4

Lossa slangklämman på nedre kylarslangen med en skruvmejsel och ta bort slangen från den nedre värmeelementet fläns. Lossa slangklämman på den övre kylarslangen med skruvmejseln och ta slangen från kylaren flänsen.
5

Lossa kylfläkten höljessektionerna fästen från fordonets ram med en hylsnyckel. Lossa kylarens fästen från fordonets ram på toppen av radiatorn med en hylsnyckel.
6

Lyft kylaren rakt upp ur Alero motorrummet och sätta den ur vägen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69855.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.