Hur Infoga radiokoder till en 97 Volkswagen Passat

År 1990 gjorde Volkswagen Passat äntligen sin väg till USA som ersättning för Quantum. Det märkliga är att trots att detta är den första gången "Passat" namn kom i USA, Dasher, som var tillgängliga i USA från 1974 till 1981, var känd som Passat i resten av världen. Den 1997 Passat kom standard med åtta högtalare, AM-FM stereo med en kassettbandspelare, en del av dessa radioapparater hade ett säkerhetssystem som inaktiveras radion när den förlorade batteriet. För att låsa upp radion, måste du ange en särskild säkerhetskod som tillverkaren programmerats in i radion. Saker du behöver
Radio säkerhet kort
Visa fler instruktioner
1

Hitta kortets radio säkerhet. Detta är kortet som återförsäljaravtalet som den ursprungliga köparen med när han köpte bilen. Om radion är en OEM ersättningsmodell ska kortet ha kommit med radion. Om du inte har detta kort, måste du ta bort radion och få serienumret från informationen klistermärke. När du har denna information, kontakta en Volkswagen återförsäljaravtal för en ersättare kod.
2

Vrid tändningen till läget "ACC" och slå på radion. Observera som "Safe" visas på radions display.
3

Tryck och håll "AM /FM" och "Scan"-knappen samtidigt tills "1000" visas på radions display. Släpp knapparna så fort som "1000" visas, eller radion kanske felaktigt acceptera "1000" som ett försök till radio koden.
4

Ange den fyrsiffriga koden radio säkerhet, noterat på radion säkerhet kort, genom att trycka på och släppa förinställda knappen "1" tills den första siffran i displayen motsvarar den första siffran i radions säkerhetskod. Upprepa denna process för att komma in i andra, tredje och fjärde siffran i koden, förinställda knapparna "2", "3" och "4."
5

Håll "AM /FM" och "Scan"-knapparna samtidigt tills "Safe" visas på radions display. När "Safe" visas, släpp knapparna och radion kommer att byta till radio och fungera som vanligt. Om radion är fortfarande i låst läge, vrid tändningen till läge "Av" och starta om processen från steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68677.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.