Så här kontrollerar ABS Ljus i en 1993 Jeep Grand Cherokee

ABS- ljus i 1993 Jeep Grand Cherokee tänds när det finns ett problem med låsningsfria bromsar mekanism . De låsningsfria bromsarna i din Cherokee kommer normalt inte drabbas av ett kritiskt systemfel , men det är möjligt att de kommer . Eftersom det är väldigt dyrt att byta ABS -systemet , bör du kontrollera ABS ljuset för att kontrollera att det finns ett problem med ABS -systemet . Eventuella problem med din Cherokee låsningsfria bromsar skall servas av en professionell mekaniker . Instruktioner
1

Öppna luckan säkringen panelen genom att dra ner på gruppcentralen lock med händerna .
2

Dra säkringen för ABS , med säkringen avdragare i gruppcentralen . Använd diagrammet på undersidan av säkringen luckan om du har problem med att lokalisera säkringen för ABS .
3

Kontrollera säkringen för ABS . Om metallbandet i säkringen bränns eller trasig , byt sedan ut säkringen mot en ny med samma ampere .
4

Starta jeep motor . Vänta med att se om ABS lampan tänds . Den 1993 Jeep Grand Cherokee använder ett litet ljus med han uttrycker " ABS " för att indikera ett problem med ABS -systemet . Om lampan tänds , måste du ha systemet kontrolleras av en professionell mekaniker .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64826.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.