Felsökning av luftkonditionering i en Toyota Tundra

Ibland luftkonditionering problem i en bil kan vara en enkel fix, även för dem av oss som inte vet någonting om bilar. Innan en kostsam och tidskrävande resa till återförsäljaren eller en mekaniker, prova att felsöka problemet. Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

se om problemet är så enkelt som en trasig säkring. Om temperaturen reglagen på instrumentbrädan verkar fungera bra men har ingen effekt på lufttemperaturen, då detta är förmodligen orsaken. Säkringsdosan i ett Tundra ligger nedanför och till vänster om ratten genom bromsen.
2

Lyssna för fläktmotorn ljudet att öka när den slås på hög och minska när blev låg. Kom till fläktmotorn i din Tundra genom att skruva ur handskfacket och dra ut den. Dra de elektriska anslutningarna och skruva loss motorn och fläkten.
3

Kontrollera kylvätskans nivå. Kylvätskebehållaren finns under huven på den mycket framför fordonet. Det är vitt och plast. Öppna locket och lys med en ficklampa in i reservoaren. Kontrollera att kylvätskenivån ligger mindre än hela linjen, men mer än den låga linjen.
4

Justera klimatkontroll. Om de inte känns rätt med rätt mängd motstånd och pausa i rätt lägen då problemet är förmodligen kontrollpanelen. Komma till kontrollpanelen i en Tundra är mycket svårt, och kommer förmodligen att behöva göras av en mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63823.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.