Hur man använder ett batteri Anbud man laddar ett bilbatteri

Batteri anbud är laddare som sätter ut små mängder el till ett svagt eller urladdat bilbatteri som hjälper bilbatteriet återfå en avgift. De finns till hands för bilbatterier som inte har använts i mer än en månad, eftersom batterier förlora makten internt när de inte används och inte laddas regelbundet. Koppla ihop ett batteri anbud bör ta dig ungefär 10 minuter. Saker du behöver
Skiftnyckel
Batteri anbud
Visa fler instruktioner
1

Stäng av din bil om det körs och ta ur nyckeln ur tändningslåset. Öppna huven.
2

Med en skiftnyckel, ta bort den svarta (negativa) batteripolen från batteriet och lägg den åt sidan. Ta den röda (positiva) batteripolen från bilbatteriet. Placera den åt sidan.
3

Kläm den röda (positiva) klämman på batteriet anbudet över den positiva batteripolen så att det inte kommer att komma iväg utan att fysiskt ta bort den. Eftersom de flesta fordon har en negativ jord, vilket innebär del av ryggmärgen som leder till batteriet är fäst vid fordonets ram, låser man anbud svarta (negativa) klämma till antingen motorblocket eller fordonsramen så att den inte lätt lossnar . Gör klipp inte den svarta klämman till slangar, sladdar eller rörliga delar i motorn. Det är inte vanligt att ha en bil som har en positiv mark, så kolla din instruktionsbok eller kontakta en lokal återförsäljare för din fordonstyp och be reparationen institution om du är osäker.
4

Switch amp brytare på batteriet anbudet från "2" till "6" om just den modellen har en. Koppla in batteriet anbudet till ett eluttag med en förlängningssladd om det behövs.
5

uppmärksam på ljuset på batteriet anbudet. Om det är rött, det är den fortfarande. När det blir grönt är batteriet fulladdat.
6

Koppla bort laddaren från vägguttaget. Ta bort den svarta klämman (negativ) från motorblocket eller fordonets ram. Ta den röda (positiva) klämman från batteriet. Placera batteriet anbudet åt sidan.
7

Placera den röda (positiva) batteripolen till det positiva i bilbatteriet och säker med skiftnyckeln. Placera den svarta (negativa) batteripolen till svart negativ av bilbatteri och fäst den med nyckel. Kontrollera att anslutningarna är ordentligt åtdragna. Stäng huven på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64693.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.