Jag ersatte batteriet och My BMW X5 startar inte

BMW X5 introducerades 1999 och var företagets första Sports Activity Vehicle (SAV) och har all-wheel drive kapacitet. Om du bytte ut batteriet, förväntar du din BMW X5 för att starta. Om det inte då batteriet kan vara dåligt ansluten, kan du ha köpt ett dåligt batteri eller kanske du av misstag lämnade elektrisk utrustning på och ditt reservbatteri har gått död. Oavsett anledning, måste du ta reda på varför din BMW X5 startar inte. Saker du behöver
Jump-start från en annan bil
Två batterikablar
Visa mer Instruktioner
1

Förvandla din tändningsnyckeln i din BMW X5 så att du kan makt elektriska apparater, men försök inte att starta motorn. Slå på din strålkastare och annan elektrisk utrustning. Kontrollera hur ljusa strålkastarna är och hur fort värmaren-fläkten roterar. Om lamporna är mörk och värmaren-fläkten roterar långsamt du förmodligen har ett urladdat batteri.
2

Vrid tändningsnyckeln vidare och försöker starta din bil. Om motorn inte startar om eller vänder över mycket långsamt då batteriet har liten eller ingen effekt.
3

Kontrollera batterikablarna är ordentligt anslutna på batteripolerna. Dåliga anslutningar innebär den effekt som krävs för att förvandla din startmotorn inte kan passera genom anslutningen och ger samma resultat som om batteriet är urladdat. Lossa batterikablarna med en skiftnyckel och sedan dra åt dem. Försök att starta din BMW X5. Om den inte startar, är det inte anslutningarna.
4

Få någon att ge dig en flygande start. Placera den andra bilen, så de två batterierna är tillräckligt nära för att fästa batterikablarna. Använd batterikablarna och fäst den positiva kabeln till den andra bilens batteriets pluspol och anslut sedan den andra änden till den positiva polen på batteriet. Upprepa processen genom att ansluta den negativa kabeln till de negativa terminalerna i den andra bilen, och sedan till din BMW X5.
5

Slå på motorn i den andra bilen. Öka revolutionerna något. Försök att slå på motorn på din BMW X5. Om det börjar, är batteriet dött. Om det inte startar måste du få den kontrollerad av en professionell. Om det började, kör motorn för att ladda batteriet. Satsa på en kort biltur lämnar sedan bilen avstängd i flera timmar.
6

Kontrollera om din bil startar. Om den gör ditt batteri är bra. Om det inte startar, är ditt batteri håller inte en avgift så du bör ta det tillbaka och ersätta den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66195.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.