Felsökning av en 2005 Chevy Impala

Basen sedan trim av 2005 Chevrolet Impala byggdes med en 3,4-liters sexcylindrig motor. Impala s standard ingår 16-tums stålfälgar, tyg säten, bak ventilationskanaler, fjärrströmbrytare dörrlås, speglar makt, främre mugghållare, en avlägsen trunk release, en tilt-justerbar ratt, en trunk ljus, fickor dörr och en låg bränsle varningslampa. Ett sätt att felsöka din Impala är genom att undersöka uppgifter tillverkaren minns. Instruktioner
1

Kontrollera Styrspindlar på framsidan av din Impalas styrinrättningen när framhjulen inte svara på turn av bilens ratt som de borde. Dina Styrspindlar kan vara delar som inte tillverkats på specifikationerna för Chevrolet och innehåller ett konstruktionsfel. Denna konstruktionsfel gör att knogarna att bryta när de ansluter till de styrande hubbar. En trasig styrspindel kan leda till en förlust av styrförmåga medan du kör och orsakar en bil krasch. Kontakta din lokala Chevrolet återförsäljare om att reparera knogarna om du tror att en eller båda av dina främre knogarna är felaktig.
2

Undersök regulatorn bränsletrycket inuti motorn i din Impala om du ser bränsleläckage under fordonets motor. O-ringen och hållaren inuti bränsle tryckregulatorn kan ha misslyckats, eller den delen kunde vara fel och aldrig riktigt inkluderade en O-ring och hållaren som den bör ha. Denna defekt kommer att tillåta bränsle att läcka ner genom motorn. Om bränslet kommer i kontakt med en tändkälla en brand kan starta inuti Impala motor. Byt regulatorn bränsletrycket för att lösa detta problem.
3

Inspektera styraxeln av Impala om framhjulet svar på en sväng i ratten är svag eller inte svarar. Din bil kan ha en felaktig styraxel installerad. Svetsen förbinder det inre röret på axeln till den yttre röret kan vara defekt. Om svetsen misslyckas, kan du förlora förmågan att styra fordonet och orsaka en bil krasch. Prata med din Chevrolet återförsäljare om att ha styraxeln ut för att undvika detta resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67772.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.