Felsökning av en Chevy Silverado Heater

Värmaren i din Chevy Silverado levererar värmen till stugan. Det kan finnas flera skäl till varför det inte fungerar ordentligt. Värmen i Silverado levereras från avkylningsvätska löper genom kanalerna motorkylning. En del av detta kylmedel avleds från kylsystemet till ett värmeelement. En fläkt blåser därefter på kärnan för att blåsa varm i luften i kabinen. Innan du går byter ett värmesystem i din Silverado, dock felsöka värmaren i din lastbil. Instruktioner
1

Vrid motorn på och låta motorn värmas upp till normal arbetstemperatur. Normal arbetstemperatur uppnås när nålen på temperaturmätaren sitter vid eller nära mitten streck på skalan. Vrid värmaren på högsta inställningen och ställa in fläkthastigheten på den högsta inställningen
2

. Addera 3

Öppna huven och placera din hand över den övre kylarslangen. Kontrollera för att se om det är varmt. Om det är, då kylmediet flödar genom kylsystemet som det ska.
4

Kontrollera kylaren till värmeelementet slang. Slangen som går till brandväggen bör också vara varm. Om det inte är, då termostaten kan vara trasig.
5

Kontrollera om det finns värme som kommer in i kupén. Om det inte finns någon värme, har din värmeelementet misslyckats och behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64632.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.