Hur kan vi minska Fönster buller i en Chevy Suburban

Bränsle ekonomi är en viktig faktor i bilens design och aerodynamik spelar en viktig roll för att effektivisera Chevy Suburban att minska bränsleförbrukningen . Tyvärr , det finns biverkningar. Varav en är skakningar och pulserande ljud som uppstår när vissa öppnade fönstret permutationer används . Takluckan påverkar också detta villkor . Det finns sätt du kan minska bullret . Instruktioner
1

Öppna en framruta om någon , eller båda , av de bakre fönsterrutorna är öppna och du upplever en buffeting eller pulserande ljud . Denna åtgärd kommer att minska bullret . Tryck på fönstret switch som ligger på varje dörr , eller använda den centrala kontrollpanelen på förardörren som kan driva alla fönster . Tryck på knappen för att sänka det främre fönstret , och dra den främre delen av brytaren uppåt för att höja fönstret .
2

Öppna takluckan om någon , eller båda , av de bakre fönsterrutorna är öppna och du don 't vill öppna en framruta . Takluckan styrs med två omkopplare på takkonsolen på Suburban . Öppna takluckan genom att trycka på den vänstra knappen till första läget .
3

Tryck på strömbrytaren igen när fönstret bullret avtar för att stoppa den öppna takluckan mer .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67708.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.