Felsökning Strålkastare på en 2005 Honda Accord

Strålkastarna på din 2005 Honda Accord är 9005 5000K strålkastare. Dessa lampor avger ett intensivt vitt ljus. Om en av dina strålkastare utbränd, kan det minska kraftigt din synlighet. Replacement strålkastare finns tillgängliga från de flesta bildelar butiker. Men innan du byter strålkastare, bör du felsöka problemet. Instruktioner
1

Slå på strålkastarna för att kontrollera att de fungerar. Om du märker att du har en strålkastare ut, stänga av strålkastarna. Om strålkastarna verkar dimmer än vanligt, är flimmer eller avger en blåaktig nyans, är strålkastaren inte överslag ordentligt och behöver bytas.
2

Öppna huven och kontrollera strömkontakten som går till baksidan av strålkastaren. Eventuella skador på kontakten, inklusive chipping eller sprickbildning, visar att det behövs en översyn av strömkontakten och ledningar tillbaka till huvud sele. Om anslutningen är lös, försöka säkra det till strålkastaren genom att trycka fast den på ballast på baksidan av strålkastaren kragen tills det klickar på plats.
3

Dra ur kontakten från baksidan av strålkastaren.
4

Rotera strålkastaren kragen moturs och dra ut på baksidan av huset församling.
5

Undersök strålkastare för någon tecken på försämring eller tydliga skador. Om lampan splittras, självklart behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65012.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.