BMW Code PO727 motorvarvtal Input Circuit No Signal

för omborddiagnos ( OBD) är installerade i de flesta moderna bilar . De består av sensorer och en dator . Sensorerna vidarebefordrar information om hur en bil är igång, och datorn analyserar den mottagna datan och matar ut den i form av en OBD- kod. Koden , PO727 , hänför sig till en brist på data som mottagits av OBD dator . Kod P0727

P0727 kod är en universell kod, så det används av de flesta tillverkare , däribland BMW. Den tekniska beskrivningen är " Engine Hastighet Input Circuit No Signal ", orsakas av en brist på data för motorvarvtalet inkretsen .
Motorvarvtal Input Circuit

vevaxeln Position ( CKP ) sensor övervakar motorns varvtal , skickar sina data till Engine Control Module ( ECM ) . ECM skickar denna information vidare till Transmission Control Module ( TCM ) . Kod P0727 är resultatet av TCM inte tar emot signalen från ECM .
Orsaker

Orsaken kan vara ett fel med Vevaxellägesgivare och dess krets till ECM eller problem mellan ECM och TCM . I första hand är det värt att kontrollera de elektriska anslutningarna på sensorerna , ECM och TCM för skador , fukt eller smuts .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67670.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.