Felsökning av luftkonditionering i en Mitsubishi Galant

Ta ett skott på att försöka felsöka luftkonditionering problem i din Mitsubishi Galant innan en kostsam och tidskrävande resa till återförsäljaren eller en mekaniker. Ibland luftkonditionering problem i en bil kan vara en enkel fix. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

starta bilen och slå på luftkonditioneringen. Låt motorn gå några minuter så att luften kan kyla. Kontrollera att du har rätt knappar valt. Denna enkla steg kan avslöja roten till problemet.
2

Justera klimatkontroll. Om de verkar fungera bra men har effekt på luften då problemet är förmodligen en enkel säkring. Om kontrollerna inte fungerar korrekt då problemet är förmodligen med kontrollpanelen. Om du inte kan höra ljud när man vrider luften från lågt till högt då problemet är sannolikt med fläktmotorn.
3

Hitta säkringsdosan i en Mitsubishi Galant genom att öppna drivrutinerna sidodörr och bända bort listen till vänster om ratten.
4

Kontrollera kontrollpanelen nästa i din Mitsubishi Galant. Om luftkonditioneringen kontrollerna inte fungerar alls, då manöverpanelen är sannolikt att skylla. Avlägsna trimplatta omger panelen center instrumentet. Lossa de elektriska kontakterna och ta bort manöverpanelen.
5

Lyssna på fläktmotorn medan du justerar kontrollerna. Kom till fläktmotorn i din Mitsubishi Galant genom att först inaktivera krockkuddar. Koppla bort den negativa batterikabeln. Ta bort de tre instrumentpanelen undercover fästskruvarna och ta bort locket.
6

Lossa och ta bort kompressorn modulen. Lossa elkontakten från fläktmotorn, ta bort de tre små skruvar som håller motorn till huset och ta bort motorn och fläkten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63791.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.