Felsökning av de uppvärmda säten i en 2006 Chevy Silverado

Chevrolet Silverado lastbilar kan förses med uppvärmda säten som del av en valfri comfort paket . Andra sitsalternativ kan omfatta motordrivna säten , makt ländryggen , och säten minne , tillsammans med minnet speglar och pedaler . Problem med uppvärmda säten i en 2006 Chevy Silverado kan relateras till dem inte komma på , inte vistas på och felaktig temperatur . Du kan åtgärda dessa typer av problem genom att följa någon felsökning . Instruktioner
1

Tryck på korrekt kontroll om sätet inte värmer ordentligt . Ryggstödet på egen hand , och sätet och ryggstödet tillsammans kan styras separat . Reglagen är placerade på föraren och dörrar passagerare . Tryck den uppvärmda ryggstödet switch, som är kontrollen med värmen vågor ikonen överlagrad på ett ryggstöd ikon , för ryggstödet uppvärmning på egen hand. Tryck den andra kontrollen --- som har en ikon av värmeböljor som passerar genom både ryggstödet och sitsen --- att vända både sits och ryggstöd uppvärmning på tillsammans .
2

Tryck på knappen flera gånger om temperaturen är obekväma . Varje tryck växlar igenom inställningarna som kan vara " Off ", " Hög ", " Medium " och " Low". Lamporna visar nivån väljs med ett ljus för lite , två för medelstora och så vidare .
3

Starta motorn och trycker det eluppvärmda sätet knapparna igen om motorn är avstängd och säten blir kallt . Sätena kommer bara värme när tändningen är på . De kommer att stängas av om du slår av tändningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67584.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.