Felsökning en BMW Automatisk sufflett

BMW bilar säljs ofta med automatiska suffletter. De toppar ger för säker stöld-skydd, väder kontroll, eller open-air körning. De senaste suffletter är hardtops, vilket innebär att de inte använder canvas. Problem med en automatisk sufflett kan innefatta problem med drift, clearance och indikeringslampor. Dessa typer av problem kan rättas till genom att följa någon felsökning. Instruktioner
1

Kontrollera att det finns tillräckligt med spelrum för att öppna och stänga den övre om bagageluckan skrubbsår väggar. Bagageluckan svänger fram och upp, så se till att du har lämnat lite utrymme om du parkera framför en vägg eller garageport.
2

Flytta objekt från bagageutrymmet, om de blir blöta när du använder toppen medan det är swet. Vatten kan droppa in i detta område.
3

Styr BMW automatiska suffletten när motorn är igång om batteriet börjar ta slut och bilen blir svår att starta. Starta bilen först, och sedan öppna den övre, och sedan kör-off. Undvik att använda den övre och sedan starta bilen med äldre batterier.
4

Övervaka Control Display om de bästa funktionsstörningar. Grön LED indikerar framgångsrik öppning och stängning. Lysdioden blinkar rött om du släpper strömbrytaren innan toppen har helt öppen eller stängd, och den röda LED ljus-up fast om det finns ett fel. Flytta BMW bort eventuell brant lutning och försöker toppen igen.
5

Leta efter hinder om operationen misslyckas igen. Kontrollera att lastutrymmet partitionen är nedfällt, att det inte finns några föremål bredvid lastutrymmet partitionen och nära till förvaringsfacket på vänster sida i bagageutrymmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67569.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.