Felsökning av en knappsats bil larm som tänds inte

Billarmer finns som tillval eller stock utrustningen av tillverkaren, eller de kan installeras som en eftermarknad alternativ. Larmen från tillverkaren tenderar att styras med trådlös sändare som används för att öppna dörrarna. Eftermarknad system kan vara mycket mer komplicerad, och knappsatser kan likna hemunderhållning fjärrkontroller, komplett med LED-belysning. Billarm knappsatser som inte lyser kan fixas genom att följa några steg. Saker du behöver
Reservbatterier
Coin
Visa fler instruktioner
1

Byt batteri i larmet knappsats om belysningen inte tänds och larmet kan inte styras med tangentbordet heller. I det här fallet, har batterierna blivit uttömda. Undersök fjärrkontrollen och ta bort batteriluckan. Det är oftast på ryggen och glider av, eller det kan bändas bort med ett mynt. Sätt i nya batterier. I fallet med en biltillverkare-medföljande fjärrkontrollen, myntet-batterier installeras vanligen med den positiva symbolen utåt.
2

Program eftermarknaden larmet knappsatsen ordentligt om knappsatsen inte tänds, men knappsatsen fungerar larmsystemet. Ange programmering funktion för just ditt larm (konsultera instruktionsboken för specifika instruktioner). Bläddra igenom några inställningar för att välja "Motljus", eller en liknande etikett, och slå på belysningen. Knappsatsen kan piper en gång så att du vet att du har aktiverat det.
3

leta efter några lätta knappar om larmet tangentbordet fortfarande inte tänds. Knappsatsen har ofta en belysning funktion representeras av en glödlampa ikonen. Tryck på den för att slå på belysningen. Om belysningen släcks snabbt, är det troligt att vara en energisparande funktion och är normalt. Tryck glödlampan ikonen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67496.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.