Felsökning av en 2005 Chrysler Sebring

Sebrings tillverkades av Mitsubishi Motors för Chrysler Corporation . En version av Sebring var en coupe , en annan en sedan och ännu en var en cabriolet . Den Sebring har reviderats två gånger mellan 1995 och 2005 innan den upphörde . Inte känt för sin pålitlighet , hade det sista året av Sebring flera problem som är specifika för denna årsmodell . Instruktioner
1

Kontrollera säkerhetsbälten för lösa utombordsmotorer upprullningsdon bultar . Den Sebring s säkerhetsbälten var inte åtdragna ordentligt från fabriken , och under en krasch , får passagerare inte sitter fastspända ordentligt . Du kan ha det här objektet servas av en auktoriserad Chrysler återförsäljare .
2

Ha en Chrysler servicetekniker kontrollera din styrspindeln om du har en sedan eller cabriolet Sebring . Vissa Styrspindlar kan ha skadats under tillverkningsprocessen . Detta kan resultera i ett katastrofalt fel på knogen och plötslig förlust av styrkontroll. Denna fråga omfattas av en fabrik återkallelse .
3

Kontrollera din Sebring för en ersättare huvudcylinder . Några ersättare huvudcylindrarna gjorda för Sebring har tillverkats av Cardone . Om tillverkningen koden är lägre än DCA7078 , kunde förseglingen på din huvudcylinder misslyckas. Om detta händer , ska du läcka bromsvätska och märka en minskning av bromsverkan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64862.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.