Felsökning av en 1998 Chrysler Concorde System Climate Control

Chrysler Concorde bilar försågs med en manuell luftkonditionering och värmesystem. Vissa fordon ingår en automatisk temperaturreglering, känd som en ATC. Det manuella systemet regleras genom ett vred med graderingar för kallt till varmt. ATC-systemet håller en jämn temperatur regleras av sensorer. Problem med systemen kan innefatta imma, dålig värme resultat eller dålig luft genomströmning. Instruktioner
1

Tryck på "Defrost"-knappen på instrumentbrädan om bakrutan dimmor upp. Välj sedan antingen "Defrost" inställningen på klimatet controllers, eller "Mix"-inställningen. Detta kommer att hålla framrutan klart. Öka fläkthastighet om sidorutorna dimman. Icke-justerbara sidorutor avimningsanordningar är placerade på instrumentpanelen och blåser luft på den främre delen av fönstret --- där speglarna är placerade.
2

Rensa alla paket, barnens leksaker eller andra Artiklar från foten brunnar i baksätet om den bakre inte gynnas av klimatet styrsystemet på samma sätt framtill gör. Den 50/50 främre säten luft leds under sätena. På en hink-sits version av Concorde, är luften passera genom övre och undre uttag på mittkonsolen. Justera dessa för maximal nytta.
3

Ta bort allt som kan blockera ATC sensorerna om ATC inte reglerar temperaturen ordentligt. Solljuset Sensorn är placerad i mitten av instrumentpanelen och kartor, kommer handskar och andra objekt orsaka felaktiga avläsningar. Kabinen Temperaturgivaren bakom ATC-panelen i instrumentbrädan. Undvik sticker enheter som innehavare mobiltelefon där. Ta bort allt och testa systemet igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67486.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.