Min Honda Civic inte Lås

Honda Civic ägare uppskattar deras bilens styling och gas körsträcka, men, precis som alla andra auto, ibland saker kan gå snett. En sådan frustration är när Civic kommer inte att låsa upp, trots det bästa av ansträngningar för att få nyckeln för att slå eller Keyless remote för att fungera. Lyckligtvis några gör-det-själv-metoder finns för att hjälpa dig låsa upp bilen och förhoppningsvis inte behöva ringa en låssmed eller ta bilen till återförsäljaren butik. Saker du behöver
Spray-on smörjmedel
Nya batterier (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Tryck in på den låsta dörren för att se till dörren är helt i kontakt med ramen. Om dörren inte full kontakt, kommer låset endast delvis ingrepp, vilket innebär att den inre mekanismen inte kommer att radas upp ordentligt och kommer att fastna. Försök låsa upp dörren med nyckeln.
2

Spray ett skikt av industriell spray på glidmedel på nyckeln och sätt in nyckeln i nyckeln lås på dörren. Vrid inte nyckeln ännu, utan ta bort det och åter smörja nyckeln. Upprepa processen ett par gånger innan du försöker vrida om nyckeln. Nyckeln kommer att smörja dricksglas inuti låsmekanismen och kan hjälpa engagera tänderna och låsa upp dörren.
3

Kontrollera batterierna på keyless inresa fjärrkontrollen om din modell av Civic har denna funktion . Äldre eller förbrukade batterier kan vara den skyldige, så använd färska batterier som rekommenderas av bruksanvisningen medföljer Civic.
4

Rådfråga en låssmed eller en bilverkstad om dörren stannar inte låsa. De bör kunna fastställa problemet, även om det kommer att finnas en avgift för alla delar och arbete. Om du inte är bekant med låsning bildörr mekanismer, inte försöka bända upp dörren för att fixa det själv, eftersom dörrens inre komponenter är både känsliga och dyra och du kan skada dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66526.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.