Felsökning av en Mercury Sable

The Mercury Sable är en medelstor bil som tillverkas av Ford Motor Company. Den Sable startade produktionen 1986 som ett re-badged version av Ford Taurus. Den Sable byggdes för att vara en pålitlig bil, men även från början, det fanns problem i bränsle-systemdesign samt flera andra komponenter som skulle behöva omskapas. Om du äger en Mercury Sable, det finns områden som du behöver för att felsöka för att garantera din Mercury är säkert att köra. Instruktioner
1

Kontrollera för vibrationer eller feedback i ratten vid bromsning. Från och med 1986 beräknas det är eller var 325.000 Sables som drabbats av felaktiga rotorer bromsskivor. Dessa rotorer skulle brista i körförhållanden där kalciumklorid och natriumklorid --- även känd som salt. Båda dessa föreningar används i stor utsträckning i nordliga klimat för att avisa vägarna under vintermånaderna. Vibrationerna orsakas av rotorn varpning före att frakturer. När bromsskivan har brutit, kommer kritiska fel på bromsarna resultera. Har detta objekt betjänas av en Ford återförsäljare.
2

Kontrollera det övre stödaggregatet i framsätet för trötthet eller felaktig svets. Några årsmodellerna av Sable (1989 till 1994) som var utrustade med makt justerbara säten hade svaga eller felaktiga svetsar håller sätet tillsammans. I en krasch, kan sätet fungerar som förväntat, och du kan skadas om eller när svetsen misslyckas. Ta din Sable till en Ford återförsäljare för att få svetsarna kontrolleras. Addera 3

Kontrollera om dina bromsljus inte kommer att gå ut, även när du inte trampar på bromspedalen. Sables tillverkade under 2003 drabbades av en elektrisk kortslutning i fabriken kabelstam som orsakade bromsljusen för att stanna permanent. Har bromsljuskontakten bytas av en auktoriserad Ford-återförsäljare.
4

Kontrollera om en brinnande lukt från Sable luftrenaren. År 2003 var fabriken luftrenaren material felaktigt tillverkad. Underspänningsbrytarna huva temperaturer skulle orsaka luftfiltret materialet pyra och bränna orsaka brand eller skador på intaget och relaterade komponenter. Byt ut luftfiltret eller ta din Sable till en Ford-återförsäljare för att få den utbytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64074.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.