Felsökning av problem med torkarmotorn på en Honda

Torkarmotorn på en Honda kontrollerar åtgärder av vindrutetorkare arm och blad. Motorn sitter vanligtvis på passagerarsidan i motorrummet och är monterad på brandväggen med fyra bultar. Normalt kommer denna motor pågå fordonets livslängd. Däremot kan du behöva felsöka motorn om du upplever problem med dina vindrutetorkare för att kontrollera att motorn är faktiskt problemet. Saker du behöver
ny säkring
Visa fler instruktioner
1

Öppna lådan gruppcentralen i kupén. Panelen locket ligger på förarsidan av bilen till vänster om ratten, eller under ratten i vissa Hondas. Du kan behöva trycka två kvarhållningsflikar ihop och dra ner på gruppcentralen lock, eller vrid frikopplingsvredet motsols och dra nedåt för att öppna luckan.
2

Ta säkringen avdragare från panelkåpan och ta huvudet av säkringen till torkarmotorn med tänderna säkringen avdragare.
3

Dra säkringen rakt ut ur säkringslådan och kontrollera säkringen för att se till att säkringen är inte trasiga eller "poppade".
4

Byt säkringen om den är uppfälld, eller sätta tillbaka säkringen om det verkar vara OK.
5

Öppna huven och leta reda på torkarmotorn. Det kommer att vara placerad på passagerarsidan i motorrummet, och kommer att skruvas fast i brandväggen nära torpedväggen. Motorn ser ut som en lång cylindrisk kapsel och kan monteras på en 45-graders vinkel mot förarsidan.
6

Kontrollera alla ledningar som kör till torkarmotorn att se till att det inte finns någon sliten eller skadade ledningar. Om du märker skadade ledningar, har ledningar servas av en professionell mekaniker.
7

Kontrollera att den elektriska anslutningen körs till torkarmotorn är ansluten och att kontakten inte är skadad. Om kontakten är skadad, har motorn och ledningarna kontrolleras och ersättas av en professionell mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64185.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.