Hur fixar Uppvärmning Problem i en Ford Expedition

Ford Expedition SUV (Sport Utility Vehicles) ger hytt värme genom en serie delar. Elektricitet från Expedition strömförsörjning driver en fläkt som fördelar värms uteluften hela fordonet. Luft kommer från munstyckena riktas mot botten av vindrutan och värms upp, och fördelas sedan av register i fot-och på instrumentbrädan. Problem med Ford Expedition värmesystem kan korrigeras. Saker du behöver
säkringar
Visa fler instruktioner
1

Häv eventuella hinder vid basen av vindrutan som kan stoppa luft genomströmning. Värmesystemet är beroende av luft som passerar genom och kommer inte att fungera om blad eller block snö av inkommande luft.
2

bort eventuella föremål inne i bilen. Kontrollera foten brunnar för hinder som handväskor, shopping och rockar om en del av bilen inte värms upp. Öppna registren på instrumentbrädan.
3

Välj en fläkthastighet annat än "0" och ställ in värmereglaget till en temperatur över 70 grader. Välj en zon för att skicka luften med lägesomkopplaren. Ikonerna visar där luften kommer att riktas, exempelvis golv. Se till att luftkonditioneringen är avstängd.
4

Byt säkringar och reläer om elementen inte fungerar. Byt ut fläkten säkring om luften inte blåses igenom och luften är inte att värmas efter några minuters drift. Fläkten motorrelä är i position 3 i motorrummet säkringslådan och skyddas av en säkring i position 32. Andra säkringar rör värme och blåsmaskin indikeras på indexet tryckt på locket. Den övergripande klimatkontroll säkringen är i position 37 i det inre säkringsdosan som är under den högra sidan av instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67302.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.