Felsökning av en Bromsswitchens på en Honda Accord

bromsomkopplaren på en Honda Accord skickar en elektrisk signal till bromsljuset. Denna omkopplare är inställd på att alltid vara "hot." Detta innebär att makten ständigt strömmar till bromsljusen, även när tändningen är avstängd och det finns ingen nyckel i tändningslåset. Felsökning bromsomkopplaren på Accord är mycket enkelt, men du måste ha en assistent för att hjälpa dig. Saker du behöver
ny glödlampa bromsljus, om nödvändigt
Säkring avdragare
New bromsljus säkring vid behov
Ficklampa
Tänger
Visa fler instruktioner

1

Kontrollera lökarna bromsljuset att se till att de inte är blåst. Glödtråden inuti lampan bör vara intakt. Ta lökarna genom att öppna bagageluckan och dra bort den inre luckan. Dra ur elkontakten ur ballast, och vrid bromsen glödlampan moturs. Dra ljus ur husenheten att kontrollera glödtråden. Om en ny lampa är nödvändigt, installera det i omvänd ordning mot demonteringen av den gamla.
2

Kontrollera säkringen för bromsljusen. Öppna panelen säkringsdosan under ratten. Dra av kåpan neråt för att ta bort det. Använd säkringsförteckningen på undersidan av locket för att lokalisera säkringen för bromsljuset. Dra ut säkringen för bromsljusen med en säkring avdragare. Om säkringen är trasig, måste du ersätta den med en ny säkring med samma ampere. Addera 3

Lyssna efter ett klickande ljud när du trampar på bromspedalen. Om du har en automatisk växellåda, kommer bromspedalen klicka när du först trycka det. De flesta människor förknippar detta med att kunna flytta ut ur "park." Bromsomkopplaren är vad klicka. När bromsomkopplaren misslyckas, du också inte kommer att kunna flytta shifter av "park" utan att använda frisläppandet låsskifte på shifter boot. För att bekräfta att bromsomkopplaren inte klickar, kan du behöva klättra in i förarsidan foten väl, lokalisera brytaren (det är en liten svart låda bakom bromspedalen), och tryck på bromspedalen. Om det inte klickar, har övergången misslyckats.
4

Tryck på bromspedalen när du har installerat den nya lampan eller ny säkring. Har din assistent går runt till baksidan av fordonet för att kontrollera och se om bromsljusen lyser. Om de inte är, har din Bromsljuskontakt misslyckades. Du kan bekräfta detta på både automatiska och manuella versioner av Accord genom att lysa med en ficklampa på ställdonet arm på baksidan av bromspedalen som går upp till bromskontakten. När du trycker på bromspedalen, stänger växeln och bromsljusen tänds. Om du trampar manövreringsarmen och bromsljusen inte tänds (och allt annat är annars OK med bromssystemet), då detta är en tydlig indikation på att bromsomkopplaren hade misslyckats. Om ställdonet armen verkar vara "fastnat" och dina bromsljus är ständigt på, kan du prova att dra ut den med en tång, men det kommer att bli en tight passform på de flesta årsmodeller av Accord. I de flesta fall bör brytaren bytas ut om det är något fel med det. Byta brytaren själv på Accord bör göras av en professionell mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64318.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.