Min Ford F150 4.6 startar inte

Fords F-150 är en av de äldsta fordon linjer, med anor från 1948 års modell och i dag fortsätter. Senaste modellen F-150s är utrustade med en fem växlad automatisk eller manuell växellåda. Dessutom kan F-150 antingen vara utrustade med en Essex V6 eller en Triton V8-motor. Problem med tändning eller bränsle problem leveranstider kan vara orsaker till start misslyckande för både Essex och Triton motorn. Saker du behöver Begagnad Ford F-150 reparation guide
Startkablar
Spark testare
Visa fler instruktioner
Om F-150 Inte Crank

1

Försök att UMP starta batteriet på F-150. Var noga med att använda tunga kablar duty jumper och försöka hoppa använder ett batteri med samma spänning.
2 p Om det skjuts är framgångsrik, låt motorn gå på tomgång i 10-15 minuter i ett försök att ladda batteriet.
3

Stäng av motorn, ta bort startkablar och försöker starta F-150. Byt ut batteriet om lastbilen fortfarande inte startar vid denna punkt.
4

Konsultera en kvalificerad mekaniker för att inspektera tändningslåset, förrätt, och andra komponenter i tändsystemet om starthjälp av F-150 inte lyckas. Addera Om F-150 Vevar, men startar inte
5

Kontrollera truckens bränslenivå. Bränsletanken kan vara tomt, vilket betyder att problemet är en dålig bränslemätare.
6

Procure en gnista testare och testa alla tändstift. Alla felaktiga pluggar kommer att behöva bytas ut så att luft /bränsleblandningen kommer inte att tända och starta motorn.
7

Ta bort locket kamremmen. Om kamremmen är antingen snapper eller ur position, kommer det att behöva bytas ut eller flyttas av en kvalificerad mekaniker, som processen innebär att ta bort många motorkomponenter.
8

Vrid nyckeln i F -150 tills elektroniken drivs upp. Lyssna noga för att avgöra om bränslepumpen trycksätter systemet bränsleinsprutning. Om inget ljud hörs kan bränslepumpen vara trasig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67192.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.