Problem med 2000 Yukon Denali bränslepump

Den 2000 Yukon Denali har fått höga omdömen från konsumenterna på Edmunds.com. Dock rapporterar CarComplaints.com nio olika återkallelser på Yukon, men ingen av dessa återkallelser har särskilt behandlat problem bränslepump. Det har funnits vissa problem med Denali bränslesystem som orsakar svårigheter med Denali vid uppstart och kan i slutändan leda till fullständigt misslyckande bränslepump. Igensatt bränslefilter

Bränslefiltret på 2000 Yukon Denali har varit känt för att täppa förtid, placera ångra påfrestningar på bränslepumpen. Denna stam kan leda till bränslepumpen att bränna ut och slutligen misslyckas. Den Denali börjar rycka och stall, då det inte kommer att starta alls. Tekniker vid RepairPal.com rekommenderar att bränslefiltret bytas var 30.000 miles för att förhindra eventuella problem. Byta bränslefilter lindrar bränslepumpen av stammen från att pumpa bränsle genom ett igensatt filter.
Insprutare Underlåtenhet

Edmunds.com har rapporterat stora problem med bränslet injektionsmissbrukare i 2000 Yukon Denali. När bränsleinsprutarna misslyckas, fortsätter bränslepumpen fortfarande att pumpa bränsle eller bensin genom systemet. Dock är bränslet trycks tillbaka in i bränslepumpen, tär på tätningar och packningar. Denna extra belastning skapar en tätning fel i bränslepumpen, så bensinen att läcka ut. Detta läckande bensin ligger nära avgas och skapar en stor brandrisk.
Ledningar och Problem Sensor

bränslepumpen har varit känt att misslyckas på grund av ledningar och kontrollproblem modulen i 2000 Yukon Denali. Dessa ledningar problem har tillskrivits försämring av den yttre isoleringen, vilket gör att ledningar och kontakter för att bli utsatt och som leder till korrosion på kablarna. Denna korrosion bringar trådarna för att bryta av, vilket gör bränslepumpen i Denali ur funktion. Styrmodulen sensorn på bränslepumpen kan misslyckas på grund av samma korrosions problem. Detta kablage och givare korrosionsproblem på bränslepumpen är vanligare i kalla vädret områden i USA. Kemikalier som används på vägarna i dessa kalla områden samlas på underredet i Yukon, frätande komponenter bränslepumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65855.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.