Vibrationsproblem i Nissan Truck Tires

Felsökning är en process för eliminering . Om du upplever vibrationer problem med din Nissan truck , är en mycket viktig sak att kontrollera däcken . Vibration problem som orsakas av dina däck kan dyka upp i ett par olika sätt . Du kan spendera ungefär 10 minuter hemma och ca 30 minuter på däckverkstad att åtgärda problemet . Instruktioner
1

provköra din Nissan lastbil för att avgöra när vibrationer uppstår . Lägg märke till den hastighet med vilken vibrationen startar och stoppar eller om det är konstant . Om du märker att vibrationen inträffar mellan 50 och 65 miles per timme , så frågan är sannolikt däck balans .
2

Kör handen över ytan av däckets slitbana . Om du märker en upp och ner slitbanemönster och att däcket har dips runt , så frågan är med dina däck . Många saker kan orsaka att däcket slits ojämnt . Däck balans , stötar , slips länkhuvuden och slitna bussningar kan alla orsaka vibrationer problem med din bil och dess däck .
3

Ta din Nissan till din lokala däckverkstad och få dem dra däcket från fälgen . I ett fåtal fall har däck butiker misstag lämnade verktyg i däck som kan orsaka vibrationer . Har kontrollera dem för glapp i lastbilens front samt däckets balans . Om dina däck är starkt slitna , så ska du ha dem ändras . Den däckverkstad kan också leta efter en böjd kant och rotera däcken för att isolera den som orsakar vibrationer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66931.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.