Problem med nav på en GMC 2500HD FRT

GMC 2500HD har teknisk service bulletiner (TSB) och rapporter om främre navet problem på lastbilen. De främre nav är del av drivlinan och styrningen av 2500HD. De rapporterade problem är skador på främre navet orsakas av andra styrning, däck eller axel problem. Navet roterar broms rotorer och håller klackarna i däcken. När ett nav problem utvecklar, styr-, broms-och rida av GMC påverkas. Däck och Problem Rim

En återkallelse har rapporterats på GMC 2500HD som påverkar mer än 32.000 fordon eftersom de däck och fälgar installerade på dessa lastbilar inte uppfylla kraven på Federal Motor Vehicle Standard. Eftersom däck och fälgar är undermåliga, har överbelastning av FRAMHJULSNAV rapporterats. En last som ligger inom truckens lastkapacitet orsakar däcken och fälgarna att misslyckas, allvarligt skadar klackarna, rotorer och främre navet av GMC 2500HD.
Front Hub tickande ljud

En rapport om en främre nav tickande ljud har rapporterats av några GMC 2500HD ägare. Detta buller tillskrivs en främre hjullagerenhet problem. Den främre hjullagerenhet misslyckas, orsakar brus. När lagret börjar att misslyckas, blir 2500HD svårt att kontrollera och styra.
Framaxeln Problem

TSB publiceras på GMC 2500HD gäller en främre axel problem som drabbar de främre naven i lastbilen. Axeln luftröret blir krokig eller krusade, skapar en vätska läcka som orsakar FRAMHJULSNAV att låsa tillsammans med bromsen. Denna läcka förhindrar vätska från att nå bromsen och navaggregatet, vilket orsakar fel på bromsarna och skador på de främre naven.
Rotor Varp och Cracking

främre rotorerna på navet montering på GMC 2500HD kan varp och spricka och broms och nav problem. Den främre navet roterar broms rotorer och rotorerna överhettas, vilket rotorerna att förvränga eller spricka. Denna skevhet och sprickbildning påverkar bromsarna och överhettas framnavets lagren. När navet lagren överhettas, kan axeln, styrning och bromsning misslyckas, skapar en olycka eller farlig situation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67116.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.