Vad gör bomullstussar i din bensintank Gör din bil ?

Det är självklart att man aldrig ska sätta något i bilens bensintank som inte är bensin eller en bensin tillsats , såsom bränsle stabilisator . Att sätta in föremål som inte är avsedda att gå in i bensintanken kan allvarligt skada din bil och leda till ett antal kostsamma reparationer . Hur din Bränslesystem anläggningsarbeten

När du sätter bensin i bilens bensintank , det hålls där tills det sugs in i bränslepumpen och överförs via bränsleledningar i din motor , där det bränns av för att ge ström till din bil .
bomullstussar

bomullstussar är huvudsakligen små bollar av fiber . De är mjuka , absorberande och faller isär lätt . En bomullstuss som är placerad i en behållare med vätska kommer först absorbera vätskan , och sedan upplösas när den blir alltför mättad .
Bomullstussar i en gastank
p Om bomullstussar läggs i en bensintank kommer de att absorbera bränsle tills de blir mättade och sedan upplösas i massor av små bitar av fibrer och strängar , förorenar bränslet i tanken . När dessa fibrer sugs in i bränslepumpen , kan de täppa pumpen och orsaka att bryta . Om bomullen inte förstör bränslepumpen , det nästan säkert kommer att täppa bränsleledningarna och kan även komma in i motorn och orsaka allvarliga skador på en mängd olika komponenter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66883.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.