Skälen ett nytt batteri kan rinna av på en 1990 Chevrolet Corvette

Den 1990 Chevrolet Corvette har rapporter om batteriet dränering, och tillverkaren har även publicerat teknisk service bulletiner (TSBs) angående detta problem. En 1990 Chevrolet Corvette nya batteriet kan rinna av flera anledningar. De flesta problemen härrör från problem med ledningarna Corvette finns i denna 1990 Chevrolet. Tillbehör Tömning Battery

Nya batterier installerade 1990 Chevrolet Corvette rinna vanligen på grund av det minne som krävs för elmanövrerade stolar och stereo. De flesta 1990 Corvetter har ett minne program i bilens dator som används för stereo och säte inställningar. Minnet kan tömma nytt batteri när den används överdrivet. Du kan installera en Batterifrånskiljare att korrigera detta problem kraften rinna, eller så kan du lägga till en rännil laddare för att bibehålla den nya batteriets spänning.
Kabelstammen Problem

kabelstammen på 1990 Chevrolet Corvette orsakar nya batteriet rinna spänning. Enligt rapporter från tillverkaren skickas ut inom teknisk service bulletiner (TSBs) till återförsäljare, orsakar ledningsnätet under instrumentbrädan eller instrumentpanelen det nya batteriet att förlora spänningen när Corvette inte är i drift. Det här problemet uppstår när skarvar i kabelnätet inte är korrekt installerade, vilket orsakar ett kort som driver tillbehören när Corvette inte är påslagen. Den enda korrigering för denna spänning problem handlar om att ha hela ledningsnätet ersättas av en behörig tekniker eller på Corvette återförsäljare.
Lighting System Problem

annan TSB publiceras på 1990 Chevrolet Corvette berör ett problem med belysningen under huven kvar på och tömma det nya batteriet med spänning. I dessa fall, kvicksilver strömbrytare som styr belysningen under huven antingen shorts eller delvis engagerar, vilket gör att kretsen förblir öppen även när Corvette är inte i drift. Denna öppen krets tillåter ljuset under huven av Chevrolet att stanna på och dränerar spänningen från det nya batteriet. Om din Corvette har detta problem, måste du byta ut kvicksilver omkopplaren så att batteriet inte kommer att förlora sin laddning över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66913.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.