Den 1997 Suburban Kommer inte Skift Tillfälligt Park

Om 1997 Chevrolet Suburban inte kommer att flytta ut ur parken, kan det lämna dig känslan som du är strandsatta. Lyckligtvis du kanske kan komma igång igen utan alltför mycket besvär och komma hem eller komma till en certifierad serviceverkstad. Den 1997 Suburban är utrustad med en förskjutning broms spärr som förhindrar överföring från att flytta från parken om bromsen trycks. Om detta system misslyckas, kommer transmissionen fastnar i parken. Saker du behöver
Suburban nycklar
Lösningsmedel renare
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Leta i förarens fot väl och undersöka bromspedalen . Det finns en liten omkopplare på bromspedalen som styr bromsljusen och övergången bromsen interlock. Ibland blir smutsigt och pinnar på plats. Om detta händer, kommer det att förhindra låset från att utlösa och frigöra transmissionen. Rengör växeln och försöka flytta shifter igen.
2

Inne skiftmekanismen finns en solenoid som rör sig bakåt och framåt. Detta har också en tendens att fastna när det blir smutsigt. Dess läge på kolonnen gör den särskilt sårbar för spilld läsk och kaffe. Pop plastskyddet från shifter med fingrarna runt kanten och rengör undersidan och arbetena shifter med lösningsmedlet renare. Testa mekanismen igen. Om det fungerar kommer du att höra ett klickande ljud från kolonnen när solenoiden släpper.
3

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den ett klick från "Lock" till "Off". Om instrumentbrädan tänds, har du gått för långt. Tryck på bromsen och flytta sändningen från parken till neutral. Du kan starta och köra bilen med transmissionen i friläge, men du måste använda parkeringsbromsen att hålla bilen stilla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66877.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.