Varför gå Min makt Window Only upp halvvägs ?

Elektriska fönsterhissar fungerar är ett vanligt problem i moderna fordon . Det finns ett antal skäl en effekt fönster går upp bara halvvägs och ett antal olika sätt att närma sig en lösning på problemet . Beskrivning av problemet

Problemet märks först när fönsterhissarna verkar fungera onormalt när knappen trycks . Fönstret kan flytta upp mycket långsamt eller verkar slipa och kämpa när du flyttar upp . Sedan stannar fönstret helt och svarar inte på ytterligare skjuta . Fönstret får inte vika när man drar på .
Orsaker

Ganska ofta en felaktig ledningsdragning anslutning är att skylla för fel i fönstret . Om dörren och fönstret har nyligen reparerats, kan ett fel ha uppstått under monteringen. Andra möjliga orsaker är ett främmande ämne eller föremål som ingivits mellan insidan av dörren och fönstret , en tillverkning fel , kollision skador på dörr eller fönster eller ett barn säkerhetsmekanism som inte togs bort .
< br > Förebyggande /lösning

Det bästa sättet att hantera detta problem är att se en mekaniker , helst en som specialiserat sig på din typ av fordon . Försök inte gör- det - själv- reparationer om du inte är skicklig att du kan göra ytterligare skada eller kan helt bryta fönstret orsakar skador på dig själv .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66874.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.