Vad skulle få gasen att komma in i oljan i min 84 Camaro 2.8 ?

Enligt tredje generationens Camaro historia , ingen av de 1984 2.8 liters Camaros kommer med bränsleinsprutning . Detta öppnar upp möjligheten att förgasaren fungerar som en orsak till gas i oljan . Normala förhållanden
p Det är vanligt att en liten gas att komma in i oljan . Detta beror på bristfälliga tätningar kolvringen . Det är normalt för dessa att tillåta små mängder gas att passera utan att negativt påverka motorn. Om du luktar gas när bilen är på eller om din olja luktar gas , kolla dessa tätningar först och byt ut dem om de är slitna eller skadade .
Mindre fel
< p > Om du märker gas i olja , kontrollera oljenivån . Ibland hög oljenivå kan göra det lättare för gas att blanda in oljan . Kontrollera även cylindrarna för gas . Alla 1984 2,8 liter Camaros har sex cylindrar . Kontrollera varje kontrollerats grundligt .
Stora problem

förgasare kan ha en flottör inställning som gör för mycket gas för den mängd luft , vilket gör att blandningen bli mättad eller "rika ". Detta kan leda till kraftig gas för att komma in i oljan . Timing eller misständning problem med tändstiften kan tillåta gas att passera genom motorn utan förbränning och hamnar i oljan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66974.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.