1994 Chevy Silverado Clutch Fork och Pivot Ball Problem

Kopplingen gaffeln är den komponent som ansluter kopplingens slavcylinder till kastet ut bäring på 1994 års Chevrolet Silverado. Kopplingen gaffeln är fäst vid den svängbara boll, som tillåter kopplingen gaffel att rotera när kopplingen är inkopplad. Fyra olika teknisk service bulletiner (TSB) har skickats från tillverkaren till Chevy återförsäljare om problem med 1994 Silverado s koppling gaffel och pivot ball. Kopplingen inte engagera

TSB publiceras på 1994 Chevy Silverado gäller problem med kopplingen gaffeln inte trampa ned kopplingspedalen montering. Kopplingen gaffeln roterar på svängtappen bollen och att fastna på plats, vilket gör att slavcylindern att förbli i ingrepp. Detta orsakar navet skivan överhettas och spricker. Enligt TSB på Edmunds.com är Silverado ägare klagar en koppling buller innan navet skivan misslyckas. Detta brus tillskrivs gnidning av slavcylindern mot slänger ut lagret.
Klapprande ljud

annan TSB rapporterar 1994 Chevy Silverado utvecklar ett skramlande ljud som kommer från kopplingsarrangemanget under tomgångskörning. Kopplingen gaffeln inte är tätt på svängtappen bollen, som orsakar kopplingen gaffel att utveckla överdriven vibration. En koppling gaffel som inte är åtdragen till pivot bollen, eller som lossnar under normala körförhållanden, kommer så småningom att leda till att pivot ball att bära och en koppling buller kommer att utvecklas.
Transmission Hoppar Gears

Tillverkaren publicerade en TSB om ett problem med överföringen fallet hoppar ur hög växel på 1994 Chevy Silverado. Kopplingen gaffeln inte placera tillräckligt tryck på kasta ut lagret, vilket orsakar det höga området att hoppa ur växel och till en neutral position. Ingen specifik orsak eller anledning har upptäckts för denna koppling gaffel och pivot ball problem på Chevy. TSB at Edmunds.com säger att en rad hub kit behöver installeras eller ett nytt huvud-axel installerad för att rätta till problemet. Båda dessa reparationer kommer att tillåta tillräckligt tryck för att släppas ut på kasta ut lagret från kopplingen gaffeln. Från kopplingspedalen


gnisslande oljud Den fjärde TSB rapporter ett gnisslande ljud som tillskrivs en sliten pivot ball. Den TSB anges att brus uppstår när kopplingspedalen är i ingrepp. När kopplingspedalen är inkopplad, roterar kopplingen gaffeln på pivot bollen, engagerande slavcylindern och kasta ut lagret. Den slitna pivot bollen orsakar kopplingen gaffel gnissla när kopplingspedalen trycks ned. Kopplingsaggregatet måste tas isär och en ny pivot ball installerad, och kopplingen gaffeln måste kontrolleras för att säkerställa att ingen skada har skett till vägskälet där den ansluter till pivot bollen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67691.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.