Ford F - 150 Code 556

Moderna bilar och lastbilar har datorer som kontrollerar fordonets större system . Dessa datorer skickar diagnostiska koder som informerar mekanik eventuella problem . Ford F - 150 koder varierar från 11 ( systemet pass ) till 998 ( hård fel föreligger) . Läsa Koder

Du kan läsa koder på ett av två sätt : genom att fästa ett fordon specifik kodläsare eller genom att ansluta en voltmeter till självtestet kontakt . Läsaren eller mätaren kommer att få koderna som pulser och tolka dem med antalet gånger en lampa blinkar i läsaren eller nålen av voltmeter flyttas . Hitta platsen för självtestet kontakten i instruktionsboken .
Code 556

Denna kod anger att primärkretsen driver bränslepumpen blivit fel . Bränslepumpen på Ford F150s är en elektronisk pump placerad i bränsletanken . Koden kan indikera en defekt pump eller ett avbrott i den elektriska kretsen .
Överväganden

Byta bränslepump kräver speciella verktyg som inte genererar gnistor . Dessa verktyg är gummerad eller gjorda av mässing . På grund av den komplicerade karaktären av åtkomst till bränslepumpen , har det ersatts av en skicklig mekaniker .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66839.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.