Så se upp Ford Windstar DTC-koden P1744

Ditt fordon bruksanvisning kommer inte att ha definitioner för On-Board Diagnostic felkod P1744. Du kan antingen köpa en specialiserad OBD-II manual, eller så kan du se koden upp på nätet. Använda Internet är det billigare alternativet, men att hitta koden definition kräver att följa några steg med sökmotorn på ditt val. Ibland hjälper det att gå längre än att bara hitta en definition. Du kommer att vilja forska i frågan själv, när du vet vad det är. Instruktioner
1

Öppna en webbläsare och navigera till sökmotorn som du valt.
2

Ange märke och modell på din bil och omge dem citattecken. Till exempel: "Ford Windstar" (med citattecken). Tryck inte på "Enter" ännu. I många fall kommer du förmodligen inte behöver modellnamnet. Men in kommer det inte att skeva dina sökresultat. Dessutom måste du använda tillverkarens namn eftersom ordalydelsen i koden definition kommer att variera något. Dessutom använder citattecken berättar sökmotor för att leta efter dessa ord grupperade i just den ordningen. Addera 3

Följ märke och modell i citat med den exakta koden som den såg ut på OBD-II-skanner. Till exempel:

"Ford Windstar" P1744
4

Läs igenom första sidan av resultat. Ofta kommer definitionen vara bredvid länken. Men plocka en länk och läsa sidan som dyker upp. OBD-codes.com är en bra resurs som erbjuder inte bara generiska nummer definitioner, men förteckningar över koder från tillverkaren.
5

Välj nyckelord från definitionen, som "momentomvandlarkoppling." Kod P1744 är listad som "Torque Converter Clutch System Fastnat i läge OFF." Du vill inte komma in för mycket information i sökmotorn här gången, eftersom det kommer att begränsa dina resultat. Hit "Enter".
6

Skumma igenom resultaten och förbättra din sökning som behövs. Du letar efter en mer specifik diskussion om momentomvandlarkoppling systemet eftersom det gäller Ford Windstars. På så sätt kan du fatta beslut om huruvida att försöka reparera själv eller ta bilen till en professionell mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65998.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.