Problem med en 2001 Caravan Keyless Remote med Power Skjutdörrar

Som svar på klagomål om problem med Keyless avlägsna och skjutdörrar på 2001 Dodge Caravan, har Dodge utfärdat ett återkallande och tekniska bulletiner tjänster (TSB). Problemen uppstår under drift av Keyless fjärrkontrollen eller när du använder Caravan. De flesta av de nyckellösa avlägsna och skjutdörr problem uppstår på grund av programmeringsproblem. Skjutdörr öppnas automatiskt

Mer än 100.000 2001 Husvagnar har återkallats till följd av flera klagomål: skjutdörrarna på Caravan rapporteras att öppna utan att aktiveras, vagnens skjutdörr och trepunktslyft gate är aktivering, alltså hålla dörrarna delvis öppen, och manövreringsarmen anlitas från Keyless fjärrkontroll eller dator utan att operatören trycker på några knappar eller försöker öppna dörrarna och lyft grinden. I dessa fall måste Caravan tas till återförsäljare och har datorn omprogrammeras samt Keyless avlägsna och nyckel cylindrar på de inspekterade dörrarna.
Glänt ljus Problem

Dodge har utfärdat en TSB om "dörren på glänt" ljus blir belysta och varningssignalen chiming under normala körförhållanden. Detta problem tillskrivs en felaktig omkopplare i den nyckellösa fjärrkontroll som aktivering av c-stolpen belägen på skjutdörrarna. En ny switch är tillgänglig för den nyckellösa fjärrkontroll, det måste installeras så att dörrarna inte öppnas under rörelse. Dörrarna kommer inte alltid helt öppen, men varningslampan och klämta inte signalera Caravan operatör av ett problem.
Felaktig Keyless Remote

annan TSB avser en felaktig keyless fjärrkontroll. Keyless remote avslutas öppna och stänga skjutdörrar och bakre lyft grinden. Detta är resultatet av fjärrkontrollen inte att programmeras ordentligt vid tillverkaren orsakar det att förlora sin signal eller frekvens. Keyless avlägsna måste tas till återförsäljare och antingen bytas ut eller programmeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66723.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.