Skäl för No Bränsletryck på en 1996 Monte Carlo

Den 1996 Chevrolet Monte Carlo har minst ett återkallande och flera tekniska bulletiner tjänster (TSB) publiceras på bilen om frågor bränsletryck. Den främsta orsaken till någon bränsletrycket i Monte Carlo tillskrivs återkallelsen, som rör en defekt regulator bränsletryck, men det finns många andra saker som kan orsaka Monte Carlo för att ha någon bränsletryck. Bränsletryck Recall

General Motors Company har ett återkallande på 1996 Chevrolet Monte Carlo på grund av en defekt bränsletrycksregulator. Den felaktiga bränsle tryckregulatorn är en av anledningarna till att den Monte Carlo har någon bränsletryck. Regulatorn har tillverkats utan en O-ring och hållaren, vilket skapar bränsleledningen att läcka bensin och förlora bränsletryck. Monte Carlo börjar ur funktion, tveka eller stanna under normala dykförhållanden och kommer även att kunna starta. Denna regulator problem kan också orsaka en motor brand och är den främsta orsaken till Monte Carlo har inget bränsletryck. Monte Carlo ägaren måste ta bilen till generalagenten för att få bränsle tryckregulatorn ersätts.
Insprutningsmunstycken Igensatt

Bränsleinjektorerna tillåter bränsle att strömma in i cylindrarna , som gnista eller antändas, trycker kolvarna tillbaka. Ett igensatt insprutare eller igensatta spridare bränsle orsakar bränsle att backa upp i bränslepumpen och skapar problem bränsletryck. Bränsleinsprutarna bli igensatta på grund av överdriven skräp flyter genom bränslefiltret och genom gasledningen. Monte Carlo måste ha bränsleinsprutarna rengöras för att förhindra att Monte Carlo från att förlora bränsletryck.
Begränsad Fuel Flow

Bensin hindras från att flöda fritt hela bränsleledningarna orsakar inget bränsletryck, leder Monte Carlo till stall eller misständning. Flera olika skäl tillskrivs denna bränsletryck problem som överdriven skräp i bränsletanken, in-line bränslefiltret igensatt och igensatt bränsle silen i bränslepumpen. Monte Carlo måste tas till återförsäljare eller en kvalificerad tekniker för att få bränsletanken rengöras, byt bränslefiltret eller rengör silen bränslepumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66642.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.