2001 Infiniti Q45 Kommer inte gå över 40 MPH

Den 2001 Infiniti Q45 är en lyxig sedanmodell från exklusiva uppdelningen av japanska biltillverkaren Nissan . Bilen drivs av en 4,1 - liters V8-motor som genererar 266 hästkrafter och 278 foot- pounds av vridmoment och har en fyrväxlad automatlåda . Om du har problem kör bilen över 40 miles per timme , finns det flera saker du kan göra för att felsöka problemet innan bilen för reparation . Instruktioner
1

Kontrollera att parkeringsbromsen inte är aktiverad . En " broms " ljus varning visas på instrumentpanelen om parkeringsbromsen är på . För att frigöra bromsen , dra i handtaget på instrumentbrädan ovanför parkering bromspedalen . Handtaget är till vänster om ratten .
2

Kontrollera att överväxeln är inställd på " ON ". När överväxeln är avstängd , kommer en " OD /OFF " -indikatorn tänds på instrumentpanelen . Om överväxeln är inställd på " OFF" att fordonet inte kommer att flytta in i överväxel vid högre hastigheter. Den överväxel omkopplaren återfinns på växelspaken under " Shift Lock "-knappen .
3

Flytta fordonet till " D " i stället för " 2 " eller " L. " När Q45 är i enheten , kan transmissionen växla igenom alla tillgängliga redskap som bilen accelererar . Den andra och låga växlar används för klättring och branta nedförslut . Dessa redskap kommer att hindra överföringen från att flytta ut ur första eller andra växeln och hålla fordonet från att resa fortare än 40 miles per timme .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66705.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.