Transmission Seal Problem

Transmission täta läckor börjar ofta som en långsam sippra , men tätningen kan misslyckas och orsaka en total förlust av transmissionsolja , lämnar en bilist strandsatta . När ett problem finns i en transmission tätning bör det repareras snabbt innan problemet blir värre. Tecken och symptom

När en överföring sigill börjar svika , kommer överföringen börjar förlora vätska . Långsamma läckage får inte märkas förrän sändningen börjar inte fungera ordentligt på grund av en låg vätskenivå . Mer allvarliga läckor kan ses på uppfarter och golv garage där bilen är parkerad under långa tidsperioder .
Transmission Stop Leak

läcka Transmission stopp är en transmissionsolja tillsats som arbetar för att rekonditionera packningar och tätningar i transmissionen . Stoppet läckan verkar genom att tätningen mer flexibla och får den att expandera och stoppa läckan . Sändningsstoppkommandot läckor kommer inte att reparera brutna förseglingar , men kan stoppa mindre läckage och förlänga livslängden på tätningen .
Tätningsbyte

Transmission sälar som har gå sönder kommer att behöva bytas ut. Transmission tätningar är inte dyrt , men omfattande och komplicerat arbete kan behövas för att nå tätningen som kan göra reparationen dyra .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66484.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.