Felsökning av en Chevy Wiper Motor Circuit Board Module

Torkarmotorn kretskort modul på din Chevy skyddas av ytterhöljet till torkarmotorn. Torkarmotorn kretskort Modulen styr funktionen hos motorn. Om detta kretskort blir skadad, då din torkarmotorn inte kommer att fungera. Replacement vindrutetorkarmotor kan köpas från de flesta bildelar butiker, dock kan fastställa torkarmotorn kretskort modul på en Chevy vara mer ekonomiskt om du har en lödning pistol. Innan du fixa något, dock måste du felsöka modulen kretskortet. Saker du behöver
Torx bit skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna säkringen panelen under rattstången och lokalisera säkringen till torkarmotorn. Använd säkringsförteckningen på undersidan av säkringen luckan för att lokalisera säkringen till torkarmotorn.
2

Dra säkringen för torkarmotorn med säkringen avdragare i säkringsboxen.

3

Kontrollera metallbandet i säkringen. Om metallband i säkringen bränns eller trasig, byt sedan ut säkringen mot en ny säkring med samma ampere.
4

Öppna huven och ta bort de 3 TORX skruvar som håller torkarmotorn hölje på plats med hjälp av en Torx bit skruvmejsel. Torkarmotorn är bultad till brandväggen i de flesta Chevy fordon. Dra torkarmotorn höljet bort, utsätta torkar styrelsen motorkretsen
5

. Inspektera kretskortet för eventuella skador. Kontrollera ledningsdragningen för eventuella nötning eller exponerade trådar. Om det finns några skador på kretskortet modulen, då måste du ha det fixat, om möjligt. Om motorn inte fungerar, bör du kunna se någon form av skador på kretskortet modul, där det bränns. Men om det är en elektrisk kort, kanske du inte kan se någonting. Om torkarmotorn inte fungerar, är det kretskortet modulen dåligt eftersom det reglerar funktionen hos motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64729.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.