Vad är en Cadillac HT ?

En HT var en typ av V8-motor introducerades av Cadillac 1982 . Det var den huvudsakliga motorn som används i modeller såsom Eldorado , Sevilla och Fleetwood på den tiden . Definition

Cadillac använde termen HT - menande högteknologi - att representera en ny mycket avancerad motor skapades i början av 1980-talet . Denna typ av motor-och styrmodulen inuti det var mer tekniskt avancerade jämfört med andra typer av motorer som finns under den tiden. HT var särskilt anmärkningsvärt , eftersom det var den första motorn skapats med en färddator inbyggd i sin motorstyrenheten .
Origins

HT ursprungligen kallades som HT - 4100 och var speciellt utformad för tvärgående , framhjulsdrivna fordon . Den skapades för att ingå i en ny linje av economized Cadillac sedaner , men eftersom det fanns förseningar i produktionen av denna linje , användes det för 1982 modell fordon istället .
Replacements < br >

Även HT hade några innovativa funktioner , var sin packning i insugsröret benägna att problem . Således en förbättrad större version av den skapades 1987 , men HT blev föråldrad i 1988 , då större deplacement motorer uppstod .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66313.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.