Min 1992 Honda Acura startar inte

Honda och Acura är systerföretag som båda ägs av Honda Motor Company. Acura anses vara den högre end varumärke, och Honda är nybörjar raden av bilar. År 1992 hade både Honda och Acura vissa fordonet påminner utfärdas. Medan vissa påminner drabbade många olika bilar, Honda Civic och Acura Integra hade specifika problem att ta itu med. Om ditt fordon har problem med att starta, kan det vara en enkel lösning. Saker du behöver
burk läsk
Stålborste
Visa fler instruktioner
1

Ta bort tändstiften ur motorn och tryck på tändkabeln till en metallisk yta. Om det inte finns någon gnista, då motorn inte blir ordentlig tändning. I 1992 års Civic har hade rapporterat startproblem. Samtidigt fanns det ingen återkallelse för denna fråga, MSN Autos rapporterar att start problemet är relaterat till distributören. Detta kan också vara ett problem med den 1992 Acura Integra.
2

Kontrollera batteriets anslutningar. Pop huven för att komma åt batteriet. Inspektera anslutningarna till batteriet för eventuella korrosion eller glappkontakt. Rengör anslutningarna och dra åt kontakterna till batteriet. För att ta bort rost, häll en burk kolsyrad läsk över anslutningarna, den karbonatisering kommer att arbeta för att lossa korrosion. Gnid anslutningarna med en stålborste tills tillräckligt korrosion tas bort för att möjliggöra ordentlig kontakt. Förvandla din nyckeln i tändningslåset till "Tillbehör" läge. Om instrumentpanelen lyser inte tänds är batteriet dränering eller döda. Inga återkallelser eller problem har noterats speciellt för 1992 Honda eller Acura lineup som handlar med batteriet. Om batteriet är dött, är en enkel ersättning eller infiltration i ordning.
3

Kontrollera instrumentbrädan för eventuella varningssignaler som kan vara på, vilket indikerar potentiella problem. Om kontrollera motorn ljuset är på, är din Acura blir dålig gas körsträcka och tomgång grovt, kan EGR-portarna vara tilltäppta. Hamnarna gjordes för liten, detta är ett design fel som togs upp i ett återkallande. Ring 1-800-382-2238 med ditt VIN-nummer till hands för att se om din bil är en som påverkades. Om så är fallet, är du berättigad till en frihamn rengöring eller utbyte om det behövs.
4

Vrid nyckeln för att starta bilen. Om du inte hör något ljud, kan tändningen vara trasig. Om du hör ett klickande ljud, är startmotorn inte fungerar korrekt. Om du känner att bilen ryser eller höra en knackning ljud innan bilen dör, då bränslepumpen och dess komponenter kan skadas. Lägg gas och kontrollera oljenivån försöker sedan starta bilen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66282.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.