Felsökning av en Ford Radio

Radion i din Ford ska ge dig många års problemfri användning. Dock får fabriken radioenhet misslyckas så småningom från regelbunden användning. Om det misslyckas, kan du ersätta den med en fabrik omtillverkas enhet eller så kan du köpa en eftermarknad radioenhet från olika eftermarknadsprodukter leverantörer. Ford radioapparater är typiskt självlåsande, så måste du se till att du köper en radio som är gjord speciellt för din bil, och inte ett "universellt monterad" radio som använder fästskruvarna. Innan du byter ut någonting, men du behöver för att felsöka radion i din Ford. Instruktioner
1

Öppna säkringen panelen under rattstången. Vrid de två vreden på gruppcentralen täcka moturs och dra ner på höljet.
2

Dra säkringen till Ford radion med säkringen avdragare i gruppcentralen. Använd säkringsförteckningen på undersidan av säkringen luckan för att lokalisera säkringen till radion om du har svårt att hitta den.
3

Kontrollera metallbandet på insidan av säkringen . Om metallbandet bränns eller bryts, då du behöver byta den säkring med en ny säkring med samma ampere.
4

Slå av strömmen till radion genom att trycka på strömbrytaren. Om radion inte startar alls, är den defekt och måste bytas ut. Om orden "CODE" börjar blinka på skärmen, måste du ange radion koden du fått av din Ford återförsäljare. Om du inte har koden, måste du kontakta en Ford återförsäljare och styrka äganderätten ditt fordon för att återställa din kod fabrik radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64759.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.