Felaktiga tändningslåset Symtom

En tändningslåset har flera syften, men dess huvudsakliga funktion är att initiera makten till ett fordon. Den ansluter startmotorn till batteriet, så att överföring av el mellan dessa delar. Om tändningen inte fungerar, är el inte korrekt överförs genom tändsystemet och olika symptom kan utvecklas. Makt frågor

Sedan tändningslåset är avgörande för fordonets makt, är den vanligaste indikationen för en felaktig switch ett fordon som har problem med strömförsörjningen. Motorn kommer inte att slå över när tändningsnyckeln vrids. Motorn kan starta när du har nyckeln i rätt läge, men när knappen släpps, förlorar bilen strömmen igen. Dessutom kan bilen förlora plötsligt ström i viloläge.
Överhettning

En tändningslåset kan bli överhettad om den är skadad. Bytet kan bli extremt varmt, hindrar dig från att röra det. Detta händer när en elektrisk krets i växeln felfunktioner. Om tändningslåset överhettad, kommer det att vända inte inleda ström till fordonet. I vissa fall kan övergången bli varm nog för att utlösa en brand. År 1996 återkallade Ford Motor Company över 8 miljoner bilar på grund av brand risker som uppstår genom felaktig tändnycklarna, enligt krocksäkerhet hemsida.
Funktionella Lights

Ibland kan en bil som inte startar indikerar ett batteri problem, men kommer arbeta inredning och lampor utsidan när det inte finns någon ström signalerar ofta en antändning problem. Om strålkastarna och lamporna instrumentpanel fungerar men bilen fortfarande inte startar, är tändningslåset troligen problemet. Däremot om olja, laddning eller bromsljus syns inte när tändningsnyckeln vrids till startläget, kan växeln vara fel. Dessutom kan instrumentpanelen släcks när fordonet förlorar makten, men hastighetsmätare och varvräknare lampor kommer tillbaka igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66105.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.