Felsökning av elsystem i en Lincoln Navigator

Om du vill ha en rymlig och lyxig SUV, då du vill ha en Lincoln Navigator. Lincolns inträde på SUV-marknaden har gjort ganska bra, men se upp. Det är en effekt av svin. Du förmodligen kommer att se din del av elektriska problem. Lär känna ditt elsystem, även där för att hitta de säkringsdosorna. Instruktioner
1

Upptäck ditt system hastighet kontroll om du äger en Lincoln Navigator från år 2000 till 2002. Lampa modifieringar, ledningar och andra elektriska tillbehör kan påverka systemet varvtalsreglering. Undersök varvtalsreglering, anslutning till spjällhuset och gasvajern för problem. Din återförsäljare kan köra diagnostik för att lokalisera problemet.
2

Håll dig lugn om du har en 2002 Navigator med en omvänd sensing-system (RSS) som piper vid obefintliga hinder när du kör i omvänd. Både RSS och framåt avkänning systemet (FSS) är enbart tänkt att utfärda en varning om det finns ett hinder inom sex meter från din SUV. En del av problemet är att sensorn inte kan skilja mellan verkliga objekt och sensor-Lura damm eller fläckar. Försök att rengöra smuts eller något skymmer sensorn på det. Om detta inte hjälper, överväga att byta avkänning sensorn.
3

tillbaka modulen fjädring kontroll om din luftfjädring check-fjädring tänds, och du kan se några problem med din Lincoln.
4

Få ett nytt batteri sparare relä om din SUV artighet funktionerna inte fungerar med nyckeln ut.
5

Betrakta en generator problem om du byter batteriet och du har fortfarande många elektriska tillbehör som inte fungerar.
6

Sök efter teknisk service bulletiner (TSBs) från Office of Defekter Investigation (ODI) med Department of Transportation. Denna sökbar databas kan hjälpa dig att söka efter bulletiner om ditt år av Lincoln Navigator. Meddelandet kommer att förse dig med mer information, inkluderande recall nummer som du kan behöva för att få problemet åtgärdat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63829.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.