Hur reparera defekta blinkers på en 2005 Chevy Truck

Det är ett par möjliga orsaker till en felaktig blinkers i 2005 Chevrolet lastbil. Kabelanslutningar kan vara lös, kanske säkringen har brutit, eller lampan kan ha helt enkelt utbränd. Oavsett problemet, det finns ett enkelt sätt att lösa problemet på något 2005 Chevy truck. Saker du behöver
Ersättningslampa
säkring avdragare
utbytessäkring
Visa fler instruktioner
1

Parkera trucken och öppna huven. Ta nycklarna från tändningen.
2

Ta bort de två stiften på toppen av strålkastarenheten. Dra strålkastarenheten ut. Kontrollera den elektriska kontakten är ordentligt ansluten till baksidan av strålkastaren församlingen. Tryck glödlampan blinkers på plats, se till att det inte är löst.
3

Tryck på turn klippet signalen hållaren för att frigöra bostäder blinkers. Tryck spaken låsande frigivande på huset för att frigöra lampan. Ta bort den gamla glödlampan och sätt dit en ny. Chevrolet lastbilar använder 3157 lökar för blinkerslampor.
4

tillbaka huset bakljuset och ersätta strålkastarenheten tillbaka in i fordonet. Tryck nedåt på de två stiften för att säkra strålkastaren.
5

Öppna säkringsdosan som sitter under huven på förarsidan. Kontrollera säkringen märkt "LT TRLR" för vänster blinkers och "RT TRLR" till höger blinkers. Om endera är trasig, bör den bytas ut. En säkring är trasig om metallen bar inuti är trasig. Använd en säkring avdragare för att ta bort säkringen och installera en ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65734.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.