Ett oljeläckage i bränslefilter Housing av en Ford F-250

Bränslefiltret bostäder på Ford F-250 är installerad längs bränsleledningen och håller bränslefiltret. Syftet med bränslefiltret är att rengöra föroreningar från bränslet som bränslet passerar genom filtret. Om oljan börjar läcka in i bränslefiltret bostäder, täpper oljan bränslefiltret förtid, förhindrar bränslet från att passera genom bränslefiltret husenheten. Fuel Filter Housing O-Ring

En teknisk service bulletin (TSB) från tillverkaren av Ford F-250 lastbil rör defekta O-ringar. O-ringarna förhindra att bränsle läcker ut från bränslefiltret bostäder och oljeledningarna. När de inte fungerar på rätt sätt, oljeläckage ut på motorn, kör ner i bränsleledningen. När oljan når bränslefiltret bostäder, kan oljan tränga in i huset och komma in i bränslefiltret.
Oljepump Packning

annan TSB publiceras på Ford F -250 anger att oljan ansamlas vid basen av oljepumpen. Denna oljeläckage är hänförlig till en packning på oljepumpen som inte förslutits korrekt och kan skadas, kanske genom försämring från föroreningar, orsakar samma problem i filtret.
Insprutning Styrenhet Pressure

Lågt injektion styrtrycket i Ford F-250 är också rapporteras av tillverkaren i en TSB. TSB anger att motorn är svårstartad, veva längre innan start eller startar inte alls på grund av olja hamnar i bränslet filterhuset. När olja läcker in i oljefilterhuset, blir det i bränsleledningarna och springer in i insprutningssystemet. Efter att ha nått insprutningssystemet, orsakar olja och bränsle träskor blandning upp injektionen kontroll och lågt styrtryck, så här lågt tryck är ett annat resultat av oljeläckor.
Högtrycksolja System

Ford F-250 har ett problem med det höga trycket oljesystem. som skapar läckan i oljeledningarna. Ett antal TSBs rapport att F-250 motor ryck under acceleration, tvekar under körning, och har bränning cylindrar och en överdriven mängd avgasrök efter start-up.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67268.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.